Dostupnost: Skladem

Uzení, nakládání a konzervování masa

Autor: Mgr:Gahm Bernhard
SKU: 9788024742663

Original price was: 249 Kč.Current price is: 213 Kč.

Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným…

EAN: 9788024742663 Kategorie:

Popis

Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případných chyb. Využití uvedených receptů, přesných postupů a rad odborníků pak bude určitě korunováno úspěchem.

Další informace

Autor

Gahm Bernhard

Nakladatel

Grada

Autor

Počet stran

128