Nakládáme zeleninu Zdravě, rychle, chutně - pomocí mléčného kvašení

299 Kč –14 %
757858 1 600 0 fit
299 Kč –14 % 258 Kč
Skladem (>3 ks)
Možnosti doručení
Víte, že nakládání pomocí mléčného kvašení neboli fermentace je geniálním způsobem konzervování zeleniny? I to, že kvašená zelenina dokáže s vaším zdravím dělat divy? Pokud ne, tato kniha nabízí skvělou možnost, abyste s tím něco udělali.

Detailní informace

99% titulů skladem
Bezpečná platba
Doručení do 3 pracovních dnů
Garance vrácení peněz
Možnost osobního odběru

Detailní popis produktu

Bakterie mléčného kvašení jsou výborným konzervantem a zelenina si díky nim uchová řadu vitaminů a minerálů. Navíc dochází k vytvoření aromat, která vám jiné metody nedopřejí. Přesvědčete se o tom sami tím, že vyzkoušíte postupy a recepty uvedené v této knize, jejíž obrazový doprovod chuť na vlastní výrobu určitě hodně povzbudí.

Autorka nepopisuje exotické pokrmy, jejím cílem je naopak představit vyzkoušené tradiční i novější jednoduché metody a poznatky biologické konzervace zeleniny. Přitom, jak dosvědčuje velké množství receptů v této knize, nakládat nemusíte jen zelí, jak se řada lidí mylně domnívá, nýbrž téměř všechny druhy zeleniny.

Po celý rok budete tak mít k dispozici bohatý, navíc velmi levný a na přípravu snadný zdroj vitaminů, enzymů a dalších cenných látek, navíc v chutné, příjemně aromatické podobě.

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchařky
Hmotnost: 0.26 kg
Autor: Lorenz-Ladener Claudia
Formát: 165×240
Počet stran: 120
Datum vydání: 20.7.2016
Vazba: Šitá vazba
Jazyk: CZ

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: