Uzení Jak naložit a připravit maso, mořské plody, zeleninu, ovoce a další lahůdky

349 Kč –15 %
106523 600 0 fit
349 Kč –15 % 297 Kč
Skladem (>3 ks)
Možnosti doručení
Každý si rád užije uzené jídlo - vlastnoručně připravené dobroty, které čerstvé výborně doplní vaši kuchyni a obohatí váš jídelníček.

Detailní informace

99% titulů skladem
99% titulů skladem
Bezpečná platba
Bezpečná platba
Doručení do 3 dnů
Doručení do 3 pracovních dnů
Garance vrácení pěněz
Garance vrácení peněz
Možnost osobního vyzvednutí
Možnost osobního odběru

Detailní popis produktu

Uzení je starobylá metoda zpracování potravin, prodložení jejich trvanlivosti a zlepšení chuti. Šéfkuchař Jeremy Schmid vám krok za krokem vysvětlí nejen jak si udělat vlastní udírnu, ale i jak správně připravit, ochutit a vyudit různé druhy masa a dalších potravin, aby byl výsledek co nejlepší. Každou kapitolu doplňují recepty, ve kterých zazáří potraviny, které jsme si sami vyudili.  Udit můžete nejen maso, ale také sýry, ořechy, vejce a samozřejmě i zeleninu a ovoce a sůl.

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchařky
Hmotnost: 0.46 kg
Formát: 215×270
Počet stran: 160
Datum vydání: 15.10.2018
Vazba: Šitá vazba

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: