Uzení pro labužníky
.png?627f89fc)
.png?627f8bed)
.png?627f8a71)

.png?627f8985)
Detailní popis produktu
Uzení potravin má dlouhou tradici. Touto metodou se provádí aromatizace a prodloužení trvanlivosti nejen u klasických surovin, jako jsou maso a ryby, ale chuť se tak dá zjemnit rovněž u soli, vajec, chleba, ovoce, zeleniny, sýra, ořechů, bylinek, a dokonce i sladkostí.A pokud jste si až do dnešního dne mysleli, že udit se dá jen v udírnách, pak se můžete inspirovat celou řadou nápadů, které ve své knize představuje všem milovníkům experimentování a kutilům autorka Cosima Bellersen Quirini.
K uzení totiž mohou posloužit i gril, pánev wok, stolní udírna, zakuřovací poklop, trouba nebo plechová dóza od sušenek. Najdete zde nejdůležitější informace o uzení studeným, teplým a horkým kouřem i přehled správného vybavení a vhodného materiálu na uzení.
A také to nejpodstatnější – více než 200 originálních i tradičních receptů na přípravu prvotřídních pochoutek.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kuchařky |
---|---|
Hmotnost: | 0.27 kg |
Formát: | 170×235 |
Počet stran: | 128 |
Datum vydání: | 26.6.2017 |
Vazba: | Brožovaná vazba |

Osmdesátka úžasných receptů ze zbytků – i beze...

V této knize se naučíte jíst lépe, připravovat...

Ve své třetí kuchařce se foodblogerka...

Podle této knihy se naučíte vyrábět mnoho druhů...

Masterchefové Jan Punčochář a Marek Fichtner,...

Tato kniha vám ukáže, že jíst správně, vyváženě...

Docházejí vám nápady, co uvařit svému děťátku?...

Vařit pro děti může být oříšek. Obzvlášť tehdy,...

Josef Maršálek vyzradil svá sladká tajemství a...

Úžasný zdroj inspirativních návodů a informací...

Co myslíte, jaké těstoviny milují italské děti,...

Chcete dodržovat zdravý životní styl, ale...

Tento světový bestseller je inspirativní...

Víte, že se ve vaší kuchyni skrývá skvěle...

Recepty na domácí koláče, zákusky, chléb nebo...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.