Uzení, nakládání a konzervování masa od šunky po žebírka
.png?627f89fc)
.png?627f8bed)
.png?627f8a71)

.png?627f8985)
Detailní popis produktu
Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případných chyb. Využití uvedených receptů, přesných postupů a rad odborníků pak bude určitě korunováno úspěchem.Doplňkové parametry
Kategorie: | Kuchařky |
---|---|
Hmotnost: | 0.25 kg |
Autor: | Bernhard Gahm |
Formát: | 170×235 |
Počet stran: | 128 |
Datum vydání: | 17.4.2012 |
Vazba: | Šitá vazba |

Podle této knihy se naučíte vyrábět mnoho druhů...

Polévka může být lehká a připravit žaludek na...

Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování...

Indická kuchyně si u nás získala obrovskou...

Vstup do školky nebo školy je pro děti velkou...

Osmdesátka úžasných receptů ze zbytků – i beze...

Bez populární Sandtnerky, která poprvé vyšla ve...

Třetí vydání velmi úspěšné publikace detailně...

Úspěšné téměř zapomenuté recepty znovu v podání...

Užijte si vánoční čas od adventu až do Tří...

Proč byste nemohli mít i vy svůj Zápisník...

485 receptů pro diabetiky a pro všechny ty,...

Když otevřete tuto knihu, okamžitě se přenesete...

Úžasný zdroj inspirativních návodů a informací...

Jestli v cukrařině existuje královská...

Masterchefové Jan Punčochář a Marek Fichtner,...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.